Big Green Egg Flavour Fair
Wie de Big Green Egg kent weet dat dit meer dan gewone barbecue is maar een veelzijdig kookapparaat is voor buiten. Nu de lente eraan komt is het een ideaal weer om van de Big Green Egg te proeven en waar beter dan op de Big Green Egg's Flavour Fair?

Big Green Egg’s Flavour Fair 2016

In Nederland is de Flavour Fair al jaren een begrip bij liefhebbers van het betere buitenkoken. Voor het eerst organiseert Big Green Egg Belgium hun eigen editie en dit op 29 mei in het Gentse. Op de Flavour Fair kan men al het lekker wat de Big Green Egg te bieden heeft proeven en dit aan de hand van gerechten klaargemaakt door een aantal bekende Belgische (sterren)chefs.

Op het programma staan onder meer

Iedere bezoeker krijgt de mogelijkheid om 6 exclusieve gerechten te proeven en te genieten van de kunstwerken van de chefs. Naast de 6 gerechten zijn er nog workshops waar je je kooktechnieken kunt bijschaven. Hiernaast zijn er nog talrijke stands met proevertjes en als kers op de taart krijgt elke bezoeker een uniek Big Green Egg Flavour Fair kookboek, met exclusieve gerechten van de bekendste sterrenchefs.

Wie ook het water in de mond heeft gekregen bij het zien van deze beelden: momenteel kan je nog tickets bestellen! Voor alle info omtrent het evenement zelf, de tickets en de praktische gegevens kan je terecht op www.flavourfair.be