Eind mei vorig jaar werd voor de eerste maal de Big Green Egg Flavour Fair in België georganiseerd. Dit unieke evenement rond het Big Green Egg kooktoestel was een culinaire schot in de roos. Verschillende topchefs deelden er hun passie voor het ei (lees: het grote groene ei) en toonden er hun lekkerste creaties. 

Big Green Egg Flavour Fair

Big Green Egg België zal ook dit jaar weer een Flavour Fair organiseren in samenwerking met C.V.O. Gent en dit op 4 juni 2017 te Gent. Het principe blijft hetzelfde: topchefs, topproducten en een toptoestel. Er zal veel te proeven vallen én elke hobbykok zal zijn eigen kunsten kunnen verfijnen in de ‘masterclasses’. In deze workshops zal men over allerhande thema’s uitleg krijgen om zo uw eigen bereidingen verder te kunnen ontwikkelen.

De Flavour Fair draait natuurlijk om smaak, Dit zal probleemloos ingevuld kunnen worden door onder meer volgende topchefs/topteams:

  • Bozar Brasserie met Karen Torosyan
  • Brasserie Boulevard met Sam D’huyvetter
  • De Laet-Van Haver
  • DGU!
  • North Sea Chefs
  • l’Epicerie du Cirque
  • Sail & Anchor
  • Nunchi

Nog niet alle namen zijn bekend dus hou zeker www.flavourfair.be in de gaten!

Tickets zijn 50€ per volwassene, dit geeft u recht op 6 gerechten van de verschillende topteams. Hiernaast kunt u ook de masterclasses bijwonen, de vele andere teams bewonderen en proeven natuurlijk. Ook voor de jongeren onder ons is er randanimatie onder professionele begeleiding. 

Tickets zijn enkel op voorhand te verkrijgen via www.flavourfair.be